Crystal Palace haalt extra ervaring

Crystal Palace heeft zich zelfs na het sluiten van de transfermarkt nog versterkt met heel wat Premier League-ervaring. Mathieu Flamini sloot zich vandaag aan bij de club van Christian Benteke, nadat zijn contract bij Arsenal was afgelopen. Hij tekende een verbintenis tot het einde van dit seizoen.

De 32-jarige Flamini heeft heel wat Premier League-ervaring op de teller. Zo speelde hij 168 competitiewedstrijden voor Arsenal, tussen 2004 en 2008 en van 2013 tot 2016. In totaal werkte hij net geen 250 partijen af voor The Gunners. Tussen zijn twee passages in het Emirates Stadium (en Highbury) kwam hij vijf seizoenen uit voor AC Milan.

De Londense club zat de afgelopen weken niet stil op de transfermarkt. Het haalde ook al Steve Mandanda (Olympique Marseille), Andros Townsend (Newcastle United), Christian Benteke (Liverpool), James Tomkins (West Ham) en Loïc Rémy (Chelsea); Ook Flamini voegt zich nu bij The Glaziers. "Crystal Palace is ambitieus en heeft veel goede spelers rondlopen. Ik kijk ernaar uit om hiervan deel uit te maken", zei de Fransman bij zijn voorstelling. "