Neymar en co tonen beste dansmoves

De Rode Duivels beginnen dinsdag aan hun WK-kwalificatie, maar in Zuid-Amerika zijn ze daar al bijna een jaar mee bezig. Brazilië boekte enkele dagen geleden een belangrijke 0-3-overwinning tegen Ecuador en die winst werd door Neymar en co gevierd met een opvallend dansje.

De kwalificatie voor het WK van 2018 in Rusland bestaat in Zuid-Amerika uit een volledige competitie. De tien deelnemende landen spelen twee keer tegen mekaar en de vier landen met de meeste punten plaatsen zich rechtstreeks voor het wereldkampioenschap. De nummer vijf speelt barrages.

Brazilië staat na zeven wedstrijden vijfde in de stand met twee punten minder dan leider Argentinië. De olympische kampioen kon zijn vorige twee kwalificatiewedstrijden niet winnen en dus werd er van het thuisfront niet minder dan een overwinning verwacht tegen Ecuador. Gabriel Jesus, een van de nieuwste aanwinsten van Manchester City, was in zijn debuutmatch voor het A-elftal van de Seleçao goed voor twee doelpunten. Neymar opende de score vanop de stip.