Louwagie: "Kregen interessant bod voor Kums"

Sven Kums lijkt de deur van de Ghelamco Arena dan toch achter zich dicht te trekken. De aanvoerder van de Buffalo’s is volgens verschillende media op weg naar de Engelse eersteklasser Watford, die hem al meteen zou willen uitlenen aan het Italiaanse Udinese. AA Gent-manager Michel Louwagie bevestigt aan VTM NIEUWS dat de club een interessant bod kreeg voor Kums, maar zegt ook dat er nog niets definitief is.

Iets meer dan een week geleden liet Michel Louwagie nog uitschijnen dat Sven Kums dit seizoen bij AA Gent zou blijven. “We zijn van meet af aan zeer duidelijk en rechtlijnig geweest in dit dossier, ook over de deadline die half augustus was”, zei hij toen. Als er daarna nog een transfer zou komen, zou de club te weinig tijd hebben om een vervanger te zoeken. Louwagie werd toen meteen gecounterd door de vader van Kums, die zei dat er nooit sprake was van een deadline.

Papa Kums lijkt nu gelijk te krijgen. Volgens Het Laatste Nieuws voert AA Gent vergevorderde onderhandelingen met de Engelse eersteklasser Watford. De club uit de Premier League zou Gouden Schoen Sven Kums al meteen voor een seizoen willen uitlenen aan Udinese.