Thorgan Hazard scoort hattrick

Thorgan Hazard zien we de komende weken terug in de groepsfase van de Champions League. De ex-Gouden Schoen speelde maakte een hattrick in een 6-1 overwinning van Borussia Mönchengladbach tegen het Zwitserse Young Boys Bern. Ook Rostov, Dinamo Zagreb en Kopenhagen plaatsten zich voor de groepsfase van de Champions League.

Borussia Mönchengladbach heeft zich voor het tweede jaar op rij geplaatst voor de groepsfase. Onder impuls van een ijzersterke Hazard verpulverde Gladbach het Zwitserse Young Boys Bern met 6-1. De ex-Gouden Schoen nam drie doelpunten voor zijn rekening. Raffael nam de andere drie goals voor zijn rekening.

Ajax uitgeschakeld

Na de 1-1 uit de heenwedstrijd en een nederlaag in de competitie vorig weekend was het vertrouwen bij Ajax niet heel groot. Rostov was vanaf minuut een de betere ploeg. Halverwege de eerste helft kopte Sardar Azmoun de Russen ook verdiend op voorsprong. De tweede helft bracht geen beterschap voor de Amsterdammers. Integendeel, Rostov liep via Erokhin, Noboa & Poloz uit naar 4-0. In het slot kon Klaasen vanop de stip nog milderen voor Ajax, maar zo mag de Nederlandse vicekampioen voor het tweede jaar op rij de groepsfase van de Champions League vergeten.