Moeskroen wint en pakt eerste punten

Bekijk de samenvatting vanaf 00:20.

Na vier speeldagen is de nul verdwenen achter de clubnaam van Moeskroen. Les Hurlus wonnen in eigen huis met 2-1 van STVV, dat zijn tweede nederlaag van het seizoen lijdt.

Moeskroen ging in eigen huis op zoek naar zijn eerste punten van het seizoen, terwijl STVV zijn eerste uitwedstrijd wilde winnen. Twee gemotiveerde teams zou je denken, maar de bal verdween amper van het middenveld. De beste kansen voor de pauze waren nog van Diedhiou en Viola voor de thuisploeg, maar Dutoit hield zijn netten schoon.

Na de rust maakte Moeskroen dan toch het verschil. De Henegouwers kwamen op voorsprong via invaller Stojanovic. Die stond geen buitenspel, want er was nog een Kanarie achter de doellijn gebleven. Meteen daarna verdubbelde topscorer Markovic de score met een rake kopbal.

Een kwartier voor tijd maakte Pulido de aansluitsingstreffer voor STVV, ook al met een harde kopbal. De bezoekers uit Limburg kregen een nieuwe boost, maar kwamen niet meer tot echte kansen toe. Na verlies op Standard, verliest STVV zo ook zijn tweede uitmatch van het seizoen. Moeskroen pakt na drie nederlagen zijn eerste punten. 

 

635 keer bekeken