Odjidja trekt naar het Legia van Hasi

Vadis Odjidja-Ofoe trekt van het Engelse Norwich City naar de Poolse landskampioen Legia Warschau. Daar komt hij voormalig Anderlecht-coach Besnik Hasi tegen. Odjidja tekende een contract van twee jaar bij Legia.

Bij Norwich City, dat uitkomt in The Championship, de Engelse Tweede Klasse, was de ex-speler van onder meer AA Gent, Anderlecht, Hamburg en Club Brugge komt over van het Engelse Norwich City, waar hij op een zijspoor was beland. "De coach stelde me een project voor waar ik graag

deel van uitmaak", vertelt Odjidja op de clubwebsite. "Ik wil Legia helpen om nog een grotere club te worden. Ik zag woensdag nog het duel tegen Trencin en de Legia-fans zijn echt geweldig", klonk het bij de middenvelder, die met rugnummer acht zal spelen.

Eerder plukte Legia ook al de Fransen Thibault Moulin en Steeven Langil weg bij Waasland-Beveren. Legia Warschau stelde begin juni Besnik Hasi aan als coach. De voormalige trainer van Anderlecht die na het mislopen van de titel moest vertrekken, ondertekende een contract voor twee seizoenen bij de Poolse landskampioen.

Legia Warschau doet nog altijd mee voor een plaats in de Champions League. In de vierde en laatste voorronde komt het uit tegen het Ierse Dundalk.

2 keer gelezen