"Martinez speelt attractief voetbal"

Jan Boskamp en ex-Rode Duivel Marc Degryse reageren voor het eerst op het nieuws van Roberto Martinez als nieuwe bondscoach. “Ik had dit niet verwacht” zei Boskamp. “Hij laat z’n ploegen wel altijd attractief voetbal spelen” zei Degryse. “Maar toch blijft het afwachten.”

Boskamp en Degryse zaten samen in de studio voor de analyse van de wedstrijd van Anderlecht in de derde voorronde van de Champions League tegen Rostov. Het nieuws van de aanstelling van Roberto Martinez kwam tijdens de wedstrijd binnen en achteraf konden zij als eerste reageren. “Hij heeft een jaar of 5-6 in de Premier League gewerkt. Nooit bij de echte top, maar die kunnen we toch niet halen” zegt ex-Rode Duivel Marc Degryse. “Hij komt wel goed over. Hij laat z’n ploegen attractief voetbal spelen. Toch is het afwachten.”

“Ik blijf denken dat Preud’homme de meest geschikte persoon was. In België heb je dan nog Vanhaezebrouck, maar die is ook niet vrij. Dus is het logisch dat je naar het buitenland gaat kijken. Hij krijgt nu wel een mooie kans” besluit Degryse.