Pogba duurste speler ooit?

Paul Pogba wordt de duurste speler ooit. Toch volgens de Franse sportkrant L’équipe. De Fransman verhuist voor maar liefst 120 miljoen euro naar Manchester United. Daarmee zou de club van José Mourinho ruimschoots meer betalen dan de 100 miljoen euro die Real Madrid in 2013 betaalde voor Garteh Bale. Mino Raiola, de manager van Pogba, heeft wel op Twitter gezegd dat de overgang nog niet rond is.

Pogba was de voorbije zomer nog te zien op het EK. Met Frankrijk verloor hij de finale met 1-0 van Portugal. De centrale middenvelder zou overkomen van het Italiaanse Juventus, waar hij al vier jaar speelt. Het zou een opvallende transfer zijn want tussen 2009 en 2012 speelde Pogba nog voor Manchester United. Hij mocht er destijds transfervrij vertrekken. "Maar de deal is nog niet rond. Er is wel veel bla bla bla" zegt z'n zaakwaarnemer op Twitter.

Van grote transferzorgen is er bij Pogba zelf nog geen sprake. De Fransman is in Miami op vakantie en samen met Rode Duivel Romelu Lukaku geniet hij daar van de zon. En dat het niet altijd voetbal moet zijn, werd duidelijk op een filmpje dat de Fransman op Instagram postte. Hij en Lukaku zijn te zien op het basketbalveld. 

8 keer gelezen