Succes op EK kan ook een keerzijde hebben

Wales presteert op het EK in Frankrijk boven alle verwachtingen. In de kwartfinale schakelde Wales nog de Rode Duivels uit, waardoor ze het woensdag in de halve finale opnemen tegen Portugal. Maar het succes kan ook een keerzijde hebben. Joe Ledley zou normaal gezien aanstaande zaterdag trouwen op Ibiza. Als Wales wint van Portugal speelt het zondag de finale. Ledley kon dus niet anders dan z’n huwelijksfeest uit te stellen. 

Joe Ledley, die opvalt door z’n lange baard en z’n opvallende dansjes na elke wedstrijd moet dus wel wat opgeven door het succes van ‘The Dragons’. “Joe had z’n huwelijk al lang van tevoren gepland, al voor de kwalificatie” vertelde ploegmaat Gareth Bale op een persconferentie. Zelfs als Wales de halve finale tegen Portugal verliest, zou een trouwfeest moeilijk worden voor Ledley. Want dan worden de spelers gehuldigd in het centrum van Cardiff. Het trouwfeest uitstellen was de enig overgebleven optie.

Valentines night with my gorgeous fiancée @rubymayridgeway

Een foto die is geplaatst door Joe Ledley (@joe16led) op

Ook ploegmaat Crhis Gunter heeft ‘huwelijksproblemen’. Hij zou donderdag getuige zijn op de bruiloft van z’n broer in Mexico. Maar ook dat zal niet kunnen doorgaan. Gunter heeft wel een handige oplossing gevonden: hij volbrengt z’n taak nu via Skype.

 

3 keer gelezen