Hongarije: "Wij starten zonder druk"

Hongarije leeft zonder zenuwen toe naar de achtste finale op het EK tegen België. Dat bleek uit de persconferentie van bondscoach Bernd Storck: “Mijn team start zonder druk tegen België.”

Voor Hongarije verloopt het EK tot nu toe beter dan ze ooit konden geloven. De Hongaren eindigden in de groepsfase als eerste, voor IJsland, Portugal en Oostenrijk. "We zijn heel blij dat we in de achtste finales staan en het klopt dat we zonder druk aan de partij kunnen beginnen", vertelde bondscoach Storck. 

België is de grote favoriet om door te stoten naar de kwartfinales. Hongarije is dat niet en dus beginnen de Hongaren ook zonder druk aan het duel. "We kennen onze eigen kwaliteiten. Het is aan ons om stevig te verdedigen, gedisciplineerd te spelen, kansen te creëren en efficiënt te zijn. Teamspirit is onze grootste kwaliteit en dat hopen we morgen ook te kunnen bewijzen."

“België kende een moeilijke en zware start op dit EK, maar iedereen kan verliezen tegen een uitstekend elftal als dat van Italië”, stelt Storck. “Daarna liep het beter en boekten de Belgen progressie, het wordt morgen echt een mooie uitdaging voor ons."

 

 

 

3 keer gelezen