Geen transfer Vardy, wel verlengd verblijf

Jamie Vardy speelt volgend seizoen gewoon bij Leicester City. Ondanks alle transfergeruchten verlengt de 29-jarige spits zijn contract bij de Engelse landskampioen. “De club heeft met de zaakwaarnemers van Vardy een akkoord bereikt om zijn contract voor vier jaar te verlengen”, staat op de clubwebsite te lezen.

Vardy was het voorbije seizoen een van de hoofdrolspelers in het sprookje van Leicester. In 36 competitiewedstrijden maakte hij 24 doelpunten, goed voor een derde plaats in de Engelse topschuttersstand en de prijs voor “Speler van het Jaar” in de Premier League.

Door zijn sterke prestaties kon hij op heel wat interesse rekenen van Engelse en buitenlandse topclubs. Vooral Arsenal toonde heel wat belangstelling, maar met de contractverlenging drukt Leicester al die geruchten de kop in. “Met deze aankondiging hopen we de speculaties te stoppen over zijn toekomst. Het is een bevestiging van zijn engagement op lange termijn bij Leicester. Jamie zal er nu alles aan blijven doen om met Engeland succesvol te zijn op het EK. Hij focust zich volledig daarop.”

3 keer gelezen