Refaelov tot juni 2019 bij Club

Lior Refaelov heeft zijn contract bij Club Brugge verlengd. De sterkhouder van de nieuwe landskampioen had nog een verbintenis voor een jaar en tekent nu voor twee seizoenen bij, tot juni 2019.

Refaelov is heel tevreden met zijn nieuw contract in Brugge. “Ik ben heel blij om mijn verblijf in Brugge te kunnen verlengen. De supporters hebben mij enorm gesteund de voorbije jaren en ik kijk er naar uit om met hen de Champions League in te gaan.”

Eind juni begint Refaelov aan zijn zesde jaar bij Club Brugge. De voorbije vijf seizoenen was de Israëliër goed voor 50 doelpunten en 56 assists in 188 wedstrijden. Hij is een van de absolute sterkhouders bij blauw-zwart. Zo werd hij vorig seizoen en dit jaar tweede in de verkiezing voor Profvoetballer van het Jaar.

Algemeen manager van Club Brugge Vincent Mannaert ziet in Refaelov een van de belangrijkste pionnen binnen de ploeg. “Rafa is op en naast het veld een belangrijke speler voor ons. We zijn blij om hem langer aan ons te kunnen binden. Hij vat eind juni zijn zesde seizoen aan bij ons en mag dus een echte Clubman genoemd worden.”

3 keer gelezen