Dossier Rode Duivels

Volg Rode Duivels live bij VTM

Om zich klaar te stomen op het Europees kampioenschap, spelen de Rode Duivels enkele oefeninterlands. Op zaterdag 28 mei nemen ze het in Genève op tegen Zwitserland. Een paar dagen later, op woensdag 1 juni, ontvangen ze Finland in het Koning Boudewijnstadion. VTM zendt beide wedstrijden LIVE uit. Onder meer Koen Wauters en Timmy Simons moedigen samen met Maarten Breckx het nationale elftal aan en zorgen voor de analyse.

Op zaterdag 28 mei staat voetbal een hele dag centraal. Vanaf 15.45 uur kan de kijker afstemmen op VTM voor het oefenduel tussen Zwitserland en België. VTM NIEUWS-journalist Maarten Breckx wordt in de studio bijgestaan door analisten Timmy Simons, Herman Brusselmans en Jan Boskamp. De wedstrijdcommentatoren in Genève zijn Dirk Deferme en Glen De Boeck.

Na de wedstrijd van de Rode Duivels staan twee Spaanse topploegen tegenover elkaar in de finale van de Champions League: Real Madrid en Atlético Madrid. Deze wedstrijd is naar goede gewoonte LIVE te zien bij 2BE en op 2BE.be vanaf 20.10 uur.

Op woensdag 1 juni krijgen de Belgen bezoek van Finland. Maarten Breckx ontvangt in het Koning Boudewijnstadion zanger en voetballiefhebber Koen Wauters, die samen met Herman Brusselmans en Jan Boskamp voor de analyse van de wedstrijd zorgt. Het wedstrijdcommentaar is van Dirk Deferme en Wim De Coninck. De wedstrijd is live te volgen bij VTM vanaf 20.20 uur.