CL-finale in gevaar voor Ronaldo?

Slecht nieuws voor Real Madrid vier dagen voor de finale van de Champions League: de Koninklijke zag deze voormiddag sterspeler Cristiano Ronaldo geblesseerd uitvallen op training. Het is niet duidelijk hoe ernstig de blessure is.

Trainer Zinedine Zidane vertelde dinsdagvoormiddag nochtans dat Ronaldo “geen probleem” heeft, maar niet veel later moest de Portugees vroegtijdig zijn training staken. Op de foto’s lijkt hij last te hebben aan zijn dijbeen.

Cristiano Ronaldo blesseerde zich in april al eens aan de hamstrings. Hij miste toen de heenwedstrijd in de halve finales van de Champions League tegen Manchester City. De terugwedstrijd speelde hij wel. Anderhalve week geleden, in de laatste competitiewedstrijd van het seizoen, werd Ronaldo uit voorzorg naar de kant gehaald na 45 minuten. Het wordt mogelijk een race tegen de klok voor Real Madrid om zijn sterspeler klaar te stomen voor de Champions League-finale. Die vindt nu zaterdag plaats in Milaan. Tegenstander is de stadsrivaal van Real, Atlético Madrid. 

5 keer gelezen