Hasi: "Kom niet terug op zondag"

Anderlecht-trainer Besnik Hasi heeft woensdagmiddag voor het eerst gereageerd na de 4-0 nederlaag op het veld van Club Brugge. “Ik wil niet terugkomen op zondag, dat is gepasseerd. Alles is al gezegd en geschreven.” Op de vraag of het seizoen mislukt is antwoorde Hasi “dat ze de rekening pas maken na het seizoen. Dan ga ik ook samenzitten met het bestuur, en dan zien we wel. Nu zijn er nog twee matchen. De focus moet daarop liggen.”

Anderlecht zag zondag hoe Club Brugge z’n 14e titel pakte en na de wedstrijd reageerde trainer Besnik Hasi niet. “Ik was wel beschikbaar, maar er was afgesproken met de Pro League dat als Club kampioen zou worden er niets zou gebeuren. De groep is zwaar ontgoocheld en down.”

Anderlecht blijft tweede met 6 punten meer dan eerste achtervolger AA Gent. Op de vraag of de tweede plaats nog oké zou zijn na alles wat er gebeurd is antwoorde Hasi kort. “Dat vind ik wel.” Over een mogelijk vertrek wil Hasi niets kwijt. “Ik concentreer me alleen op mijn werk. We gaan op het einde van het seizoen samenzitten en een beslissing nemen. Als er geen vragen over Genk komen, wil ik verder niets zeggen” klonk het nog.