Zo ziet feestnamiddag Brugge eruit

Na een lange feestnacht van zondag op maandag worden de kampioenen van Club Brugge vandaag in de bloemetjes gezet in het centrum van Brugge. De spelers en staf van blauw-zwart zullen hun beker tonen aan de ongetwijfeld duizenden supporters die hun helden toejuichen. Dit is het programma voor de feestelijke namiddag.

15u
Op de Markt starten de feestelijkheden met optredens en een groot scherm. Onder andere Sven Ornelis van Qmusic zal het publiek klaarstomen voor de aankomst van de spelers.

15u45
De spelers en staf van Club Brugge vertrekken op een open bus aan het Jan Breydelstadion.

16u
De bus komt dan ongeveer aan op ’t Zand. De stoet rijdt daarna via de Zuidzandstraat en Steenstraat naar de Markt. Langs de kant van het parcours zullen nadarhekkens staan en ook stewards zullen mee zorgen voor een veilige doorgang van de karavaan.

16u30
Rond half vijf in de namiddag wordt de bus met spelers verwacht op de Markt in Brugge. Daar volgt dan een officiële plechtigheid op een podium. Spelers en entourage van Club Brugge ondertekenen dan het Gulden Boek van de stad en krijgen ook een aandenken van de stad Brugge.