Bij titel Club: geen veldbestorming

Als Club Brugge volgende zondag kampioen wordt tegen Anderlecht zullen de fans het veld niet bestormen. Dat is beslist na overleg tussen delegaties van supporters en de club zelf. Blue Army, de grootste supportersvereniging maakte het nieuws bekend op Facebook. “Een veldbestorming is misschien leuk voor even, maar na een paar minuten is er niets meer te beleven. Zondag moet een feest van fans en spelers samen worden” luidt het.

De laatste titel van Club Brugge is al elf jaar geleden en de supporters kunnen de titel nu al ruiken. Vincent Mannaert, de algemeen manager van Club Brugge liet al verstaan dat hij een veldbestorming niet zag zitten. Blue Army beloof zich hieraan te houden. “Ook al wint Club de wedstrijd… het veld mag niet betreden worden” klinkt het op Facebook.

“De spelers en technische staf kijken enorm uit naar het moment waarop ze een ereronde kunnen doen voor hun fans, en samen met alle fans kunnen genieten van deze titel waar we allemaal zo hard naar verlangen” zeggen ze nog.

2 keer gelezen