Vanhaezebrouck: "ik blijf bij AA Gent"

Hein Vanhaezebrouck heeft in een interview op de website van AA Gent nogmaals bevestigd dat hij volgend seizoen trainer is van AA Gent. “Ik heb tegen de voorzitter gezegd dat ik geen enkele bedoeling heb om te vertrekken. Ik weet dat ik volgend jaar gewoon trainer blijf bij AA Gent, dat staat al lang vast.”

De voorbije weken waren er geruchten dat er contacten waren met Anderlecht. Vanhaezebrouck heeft altijd aangegeven dat het niet het moment was om daarover te spreken. Enkele weken geleden ontkende hij op de website van Gent formeel dat er contact zou zijn geweest met Anderlecht en nu is hij klaar en duidelijk.

“Als het voor sommige supporters nog niet duidelijk was, dan is het nu wél heel duidelijk. Ik ben niet de man die ruzie maakt om te kunnen vertrekken. Ik maak nu en dan een opmerking omdat ik zo ben, omdat ik – ook naar volgend jaar toe – opnieuw wil winnen. Ik ben iemand die begint aan een project en dat ook wil afwerken.”

Vanhaezebrouck geeft wel toe dat er interesse was van andere ploegen. “Er was zelfs interesse vanuit topcompetities. Ik denk dat heel veel trainers meteen zouden springen. Maar nogmaals, ik wil niet vertrekken voor ik een bepaald project heb afgewerkt. En ik voel dat mijn werk bij Gent nog niet af is". 

5 keer gelezen