Standard sluit seizoen af met zege

Bekijk de samenvatting vanaf 5'56".

Standard sluit het seizoen af met een 2-0-zege tegen Waasland-Beveren. De Rouches eindigen zo tweede in groep A van play-off 2, achter winnaar KV Kortrijk. Waasland-Beveren is laatste.

De thuisploeg nam de wedstrijd meteen in handen en kwam al snel op voorsprong. De bal kwam na een voorzet van Edmilson via Dossevi tot bij Santini. De Kroaat werkte de bal in doel. Na het openingsdoelpunt lag de match meer stil dan dat er werd gevoetbald. Na een botsing tussen Mmaee en Milosevic moest Yannick Ferrera een eerste noodgedwongen wissel doorvoeren. Mmaee kon niet meer verder. Even later zag Sclessin ook Kosanovic geblesseerd uitvallen. Aan de kant van Waasland-Beveren moest Milosevic de match vroegtijdig staken.

Na de rust werd er opnieuw meer gevoetbald. De bezoekers kwamen bijna langszij, maar een poging van Vanzo eindigde op de lat. Ook aan de overkant lag de dwarsligger in de weg bij een schot van Junior Edmilson. Een kwartier voor tijd ging de bal toch nog eens binnen. Junior Edmilson legde de eindstand vast: 2-0.

 

2 keer bekeken