Revalidatie Origi verloopt vlot

Rode Duivel Divock Origi revalideert goed. Dat laat hij weten in een interview op de website van Liverpool FC. Hij hoopt opnieuw in actie te komen voor het einde van het seizoen.

Tijdens de derby tegen Everton trapte de Argentijn Funes Mori vol op de enkel van Origi, die kermend van de pijn op het veld neerzeeg. Er werd gevreesd voor een zware blessure en lange afwezigheid. Zelfs een operatie behoorde tot de mogelijkheden. In dat geval zou hij sowieso het EK missen. Maar het ziet er momenteel dus veelbelovend uit. “Ik merk een groot verschil tussen gisteren en vandaag en we werken hard om terug te komen”, klinkt het bij Origi.  

Divock Origi speelde zich in de gratie van de supporters door zijn doelpunten en werklust. Het is voor hem dan ook heel zwaar om langs de kant te moeten toekijken. “Ik wil altijd op het veld staan en zeker nu. Nu alle wedstrijden die eraan staan te komen zo belangrijk zijn. Maar dat is het leven zeker. Ik gebruik deze revalidatieperiode om sterker terug te komen. Ik geloof er sterk in dat ik opnieuw fit zal zijn voor einde van de competitie”, laat hij weten.  

Klopp-effect
Zijn relatie met trainer Jurgen Klopp is uitstekend. Hij krijgt enorm veel vertrouwen van zijn coach. “Hij is zeer sterk in het mentale aspect van het spelletje. Veel spelers boeken enorme vooruitgang onder zijn leiding en ik ben één van hen. Ik voel dat ik bij de juiste club zit en ben momenteel zeer gelukkig”, klinkt het bij de Rode Duivel.  

Zijn terugkeer op het veld zou ook voor de Rode Duivels een zeer goede zaak zijn. Zeker als hij het niveau kan halen van voor z’n blessure. Benieuwd of Marc Wilmots voor hem een plaatsje heeft in z'n EK-selectie.

2 keer gelezen