Daems en Mustoe langer in het Kuipje

Westerlo heeft twee verdedigers langer aan zich gebonden. Filip Daems (37) en Jordan Mustoe (25) hebben hun contract in het Kuipje met een jaar verlengd. 

Kapitein Daems lichtte de optie in zijn contract en blijft nog één seizoen extra verbonden aan de club. Zevenvoudig international Daems kwam in april 2015 naar het Kuipje, daarvoor kwam de ex-speler van Lierse, Geel en het Turkse Gençlerbirligi jarenlang uit voor het Duitse Borussia Mönchengladbach. Dit seizoen speelde de 37-jarige linkerflankverdediger 23 wedstrijden voor Westel, waarin hij één keer scoorde.

Jordan Mustoe, dit seizoen goed voor negentien duels in het geel-blauwe shirt, tekende een nieuw contract van één jaar. De 25-jarige Engelsman, jeugdspeler van Liverpool, staat sinds begin januari 2015 op de Westelse loonlijst.

Westerlo eindigde in de reguliere competitie op de vijftiende plaats, waardoor het team gered was, maar sinds medio maart geen officiële matchen meer speelt. Eerder verlengde ook al coach Bob Peeters en doelman Koen Van Langendonck hun contract.

2 keer gelezen