Extra zorgen bij Real: ook Benzema geblesseerd

Slecht nieuws voor Real Madrid, want naast Cristiano Ronaldo ziet het ook Karim Benzema geblesseerd uitvallen. Onderzoek heeft aangetoond dat de Franse spits kampt met een probleem aan de hamstring. Hoe lang hij out is, is niet duidelijk.

Benzema moest vorig weekend vroegtijdig naar de kant in de competitiewedstrijd tegen Rayo Vallecano en ook dinsdag in de halve finales van de Champions League werd hij al na 45 minuten gewisseld. “Uit onderzoek blijkt dat Karim Benzema een spierblessure heeft aan zijn linkerhamstring”, meldt Real op zijn website.

In de volle eindfase van het seizoen ziet Real Madrid dus twee derde van BBC (Bale – Benzema – Cristiano Ronaldo) geblesseerd uitvallen. Cristiano Ronaldo sukkelt met een dijbeenblessure en moest de Champions Leaguewedstrijd tegen Manchester City volgen vanuit de tribunes. Ook bij hem is het onduidelijk wanneer hij terug kan spelen.

Met nog drie speeldagen te gaan in Spanje staat Real derde in het klassement met een punt minder dan FC Barcelona en Atlético Madrid. Zaterdag speelt de Koninklijke op verplaatsing bij Real Sociedad en vier dagen later ontvangt het thuis Manchester City in de terugwedstrijd van de halve finales in de Champions League. De heenmatch eindigde op 0-0.

6 keer gelezen