Hein reageert: "geen contact met RSCA"

Hein Vanhaezebrouck heeft op de website van AA Gent gereageerd op de geruchten dat hij contact zou hebben met Anderlecht. “Normaal reageer ik nooit op dergelijke geruchten of insinuaties, maar omdat het deze keer om voorpaginanieuws ging doe ik dit nu wel. Ik betreur dit ten zeerste en vind het een gebrek aan respect ten aanzien van zowel Anderlecht als AA Gent.”

“Ik kan de supporters van AA Gent verzekeren dat er geen enkel contact is geweest met Anderlecht en dat het mijn bedoeling is om de onderling wederzijdse afspraken die ik met de directie van AA Gent heb gemaakt na te komen. Zoals ik altijd al gedaan heb.” Vanhaezebrouck verlengde 4 maanden geleden nog zijn contract bij de landskampioen tot 2018.

Vanhaezebrouck komt op de website van AA Gent ook nog eens terug op z’n schorsing. “Ikzelf zal de wedstrijd tegen Anderlecht vanop de tribune moeten volgen, na een terechte schorsing, die ik wel aanvaard heb. Ik wens me ook te verontschuldigen bij de scheidsrechter Boucaut & zijn team voor mijn onaanvaardbare reactie op Genk.”

2 keer gelezen