Stormloop voor tickets Antwerp

Antwerpsupporters die nog een kaartje willen voor de mogelijke kampioenenwedstrijd op 30 april tegen Eupen zijn eraan voor de moeite. Alle tickets voor de mogelijke titelmatch tegen Eupen zijn de deur uit. Al sinds gisteravond kampeerde een honderdtal supporters aan de Bosuil om een ticket te bemachtigen. Vanochtend stond er een rij van honderden meters lang.

Antwerp kan zondag al kampioen worden en zo opnieuw in de eerste klasse verschijnen, als het beter doet in Union dan Eupen tegen Geel. Maar de beslissing valt naar alle verwachting wel pas op 30 april, op de laatste speeldag, in een rechtstreeks duel tussen Antwerp en Eupen.

De ticketverkoop voor die wedstrijd begon om negen uur vanochtend en een honderdtal supporters van Antwerp wilde daarvoor geen enkel risico nemen. Met een tentje zijn ze gisteravond gaan kamperen aan het Bosuil-stadion, om als eerste één van de zowat 6.000 beschikbare tickets te bemachtigen.

Ook vanmorgen stonden er al lange rijen van supporters die een ticket wilden bemachtigen. Om iets over tien waren de tribunes T2 en T3 al uitverkocht. De club riep via Twitter op om niet meer naar de Bosuil af te zakken, omdat er op dat moment nog een duizendtal mensen stond te wachten. Een uurtje later waren alle tickets de deur uit.