Midweekvoetbal in play-off 1

Twee dagen na de derde speeldag in de play-offs staat er midweekvoetbal op het menu in play-off 1. KV Oostende en Zulte Waregem staan vanavond tegenover mekaar, morgen maakt Club Brugge de lastige verplaatsing naar Genk en donderdag kan AA Gent naast Anderlecht komen te staan op de tweede plaats in het klassement.

Dinsdag 19/04

De speeldag begint dinsdag op Schiervelde. Met KV Oostende en Zulte Waregem staan daar de twee ploegen tegenover elkaar die nog niet konden winnen in play-off 1. KVO pakte in de voorbije drie wedstrijden nog geen enkel punt en kan bij een nieuwe nederlaag zelfs naar de zesde en laatste plaats zakken. Essevee speelde op de eerste speeldag gelijk tegen AA Gent, maar verloor de twee volgende wedstrijden.

  • 20u30: KV Oostende – Zulte Waregem

Woensdag 20/04

Woensdag gaat leider Club Brugge op bezoek bij Racing Genk. Een lastige verplaatsing, maar heel belangrijke wedstrijd in de titelstrijd, want bij verlies en afhankelijk van het resultaat van AA Gent – Anderlecht, kan Club zijn leidersplaats kwijtspelen. Blauw-zwart kon afgelopen zondag een belangrijke stap zetten richting eerste titel in elf jaar, maar op het veld van Anderlecht ging het met 1-0 onderuit. Het verschil tussen de twee is nu één punt. Racing Genk staat vierde, acht punten achter leider Club Brugge.

  • 20u30: KRC Genk – Club Brugge

Donderdag 21/04

Het verschil tussen Club en landskampioen AA Gent is momenteel vier punten. De Buffalo’s, derde in de stand, ontvangen donderdagavond Anderlecht. Na drie gelijke spelen en twee nederlagen, kon AA Gent afgelopen weekend nog eens winnen. Als dat tegen paars-wit nog eens lukt, komen de Buffalo’s naast Anderlecht te staan op de tweede plaats.

  • 20u30: KAA Gent – Anderlecht
3 keer gelezen