Laatste thuismatch Leicester: €18.816

Leicester City is dit seizoen goed op weg om de Premier League te winnen en dat brengt de nodige winst aan populariteit met zich mee. Tickets voor de laatste thuismatch van de Foxes worden op het internet aan woekerprijzen aangeboden, zo meldt BBC.

Met nog vijf speeldagen te gaan heeft Leicester een voorsprong van zeven punten op Tottenham, de tweede in de stand. De laatste thuismatch van de club, op 7 mei tegen Everton, was maandag al na anderhalf uur uitverkocht. Enkele uren later werden er tickets voor die match aan waanzinnige prijzen aangeboden. Op een bepaalde website gaat een duoticket bijvoorbeeld tot 15.000 Britse pond, dat is zo’n 18.816 euro. De club maakte ondertussen bekend dat ze hiertegen actie zal ondernemen.

Het team van Jamy Vardy en trainer Claudio Ranieri speelt dit weekend thuis tegen West Ham United. Daarna volgt nog de thuismatch tegen Swansea, de moeilijke verplaatsing naar het Old Trafford van Manchester United, het laatste thuisduel tegen Everton en op de allerlaatste speeldag gaat Leicester op bezoek bij Chelsea. 

5 keer gelezen