Geen goals in Moeskroen - W.Beveren

Bekijk het matchverslag vanaf 0:10.

Moeskroen-Péruwelz en Waasland-Beveren zijn in hun wedstrijd niet verder gekomen dan een scoreloos gelijkspel. Veel inzet, maar geen goals. Vagner pakte in de toegevoegde tijd nog een penalty voor Moeskroen, zo moeten beide ploegen nog wachten op hun eerste zege in Play-off 2.

Veel lege plaatsen op Le Canonnier, de affiche kon op weinig belangstelling rekenen in Henegouwen. Het was nochtans dé kans voor beide ploegen om nog iets te maken van hun naseizoen. Ondanks de stevige regen ging het spel in de openingsfase goed over een weer. Mohamed kon tot twee keer toe dreigen, eerste stuitte hij op Henkinet, daarna haalde Jans zijn bal van de lijn. 

Aan de overkant zorgde Langil voor het eerste gevaar van de bezoekers. Een goeie kans was er nog voor thuisspeler Markovic, maar zijn schot knalde hij van dichtbij op de doelman.
Schrijvers had in de eerste helft nog de 0-1 aan de voet, maar hij schoot te centraal op Vagner.

Kort na de pauze mocht Gano alleen op Vagner afstormen, maar vergat af te werken. Waasland-Beveren was nu wel de betere ploeg, maar scoren blijft een probleem voor het team van coach Vreven. Het spelniveau van de tweede periode was heel wat minder, enkel Mohamed kwam voor de thuisploeg nog dicht bij een doelpunt. Vanzo kreeg nog rood, maar Moeskroen kon niet meer profiteren van de extra man. Integendeel, in de slotseconden kregen de bezoekers nog een penalty na een fout op Ganzo, maar doelman Vagner zette zijn fout zelf recht door de strafschop van Moulin te stoppen. Een wedstrijd zonder winnaar dus, al sprokkelen beide ploegen wel een punt in groep A van Play-off 2. 

2 keer bekeken