Kruse uit Duitse selectie gezet

Bondscoach Joachim Löw bevestigde maandag het nieuws dat de middenvelder uit de selectie gezet wordt voor de oefenwedstrijden tegen Engeland en Italië. De schorsing geldt momenteel alleen voor de volgende twee wedstrijden. 

"Vorige week al heb ik Max in een gesprek duidelijk gemaakt wat ik van hem verwacht, zowel op als naast het veld. Ik wil spelers die zich op het voetbal en op het EK focussen, ook tussen de wedstrijden" aldus Joachim Löw  

Het voorbij weekend vierde Kruse met enkele vrienden zijn verjaardag in Berlijn. Toen een vrouw probeerde foto's te maken, nam hij haar telefoon af en wiste hij de foto's. De vrouw in kwestie bleek een journaliste te zijn voor de Duitse krant Bild. 

Enkele dagen eerder vergat de Wolfsburg-speler al eens 75 000 euro in een taxi, geld dat hij naar eigen zeggen op zak had om iets te gaan drinken. Al wordt daar sterk aan getwijfeld, Kruse staat immers bekend als een echte pokerfanaat. 

In de heenmatch tegen Gent tekende de middenvelder nog voor de 0-3, een veerkrachtig Gent kwam nog goed terug maar slaagde er niet in om de Wolven op de knieën te krijgen. 

223 keer gelezen