OHL gaat door met Emilio Ferrera

Ondanks de zestiende plaats in het klassement en de daarbij – normaal gezien – horende degradatie hebben OH Leuven en Emilio Ferrera een contract van drie jaar afgesloten. “We willen ons positieve voetbal ook volgend seizoen blijven brengen onder leiding van de huidige technische staf.”

“Ondanks de zestiende plaats kunnen we stellen dat de ploeg na de komst van Ferrera positief en aantrekkelijk voetbal heeft gebracht wat zeker werd geapprecieerd door onze supporters. Enkele spelers groeiden uit tot smaakmakers in de competitie. Op veertien wedstrijden in de competitie werden zeventien punten behaald en ‘slechts’ vijf matchen werden verloren.”

Zoals OHL zelf meldt kreeg de club veel lof voor het voetbal dat ze bracht. Het zal dan ook moeilijk worden om sterkhouders aan Den Dreef te houden. “Samen met de coach zullen we zoveel mogelijk van hen proberen te houden. Zelfs indien de degradatie definitief zou zijn, blijft OHL een gezonde club zonder schulden en hoeven we dus geen spelers te verkopen uit financiële noodzaak. De prioriteit zal zijn om een competitieve ploeg met eerste klasse ervaring te behouden en meteen weer mee te strijden voor de promotie.”

199 keer gelezen