LIVE bij 2BE: Bayern München - Juventus

Op deze Super Wednesday staan er twee topaffiches op het programma in de terugwedstrijden van de achtste finales in de Champions League. Bayern München ontvangt Juventus en FC Barcelona verdedigt een 2-0-voorsprong thuis tegen Arsenal.

Vooral die eerste affiche belooft spannend te worden. De heenwedstrijd in Turijn eindigde drie weken geleden op een 2-2-gelijkspel. Bayern stond eerst 0-2 voor, maar Juventus wist de terugmatch toch nog spannend te houden door gelijk te maken.

De Bianconeri moeten het vanavond wel zonder een aantal sterkhouders doen. Zowel Marchisio, Dybala als Chiellini zijn out met een kuitblessure. Ook Mario Mandzukic is twijfelachtig voor de terugkeer naar zijn ex-club.

FC Barcelona – Arsenal

Na de live-uitzending van Bayern München – Juventus krijgt u een ruime samenvatting te zien van FC Barcelona – Arsenal. Barça begint met een bonus aan die match. De Catalanen wonnen drie weken geleden met 0-2 op het veld van de Gunners na twee doelpunten van Lionel Messi. Zijn eerste twee treffers tegen Petr Cech.

3382 keer gelezen