"Mijn 1665 trappen wachten op jou Zlatan"

“Als je de Eiffeltoren vervangt door een standbeeld van mij, blijf ik zeker bij Paris Saint-Germain.” Met die woorden zette Zlatan Ibrahimovic de deur op een kier voor een verlengd verblijf bij PSG. Op Twitter daagt het Parijse monument de stervoetballer nu uit.

“Ik hou van jouw gevoel voor humor en het zicht op Parijs van hierboven is erg mooi… Maar de toren, dat ben ik!” In een tweede bericht volgt de uitdaging: “Dus Zlatan, kom je je donderdag meten met mij? Mijn 1665 trappen wachten op jou!” Donderdag vindt er aan de Eiffeltoren deVerticale Tour Eiffel plaats. Dat is een trappenloop waarbij de deelnemers zo snel mogelijk de hoogste verdieping van het Parijse monument moeten bereiken.

Afgelopen weekend kroonde PSG zich tot kampioen in de Franse Ligue 1 na een monsteroverwinning tegen Troyes (0-9). Na de match vertelde Zlatan Ibrahimovic dat hij gelukkig is in Parijs en dat hij een goede relatie heeft met de club en fans, maar dat hij op dit moment volgend jaar niet meer bij PSG speelt. Het contract van de Zweed loopt eind dit seizoen af. Afwachten of hij de uitdaging met de Eiffeltoren aangaat. 

722 keer gelezen