Juve mist belangrijk trio

Juventus moet het morgen tegen Bayern München zonder drie basispionnen stellen. Zowel Claudio Marchisio, Paulo Dybala als Giorgio Chiellini kampen met een kuitblessure en missen de terugwedstrijd in de achtste finales van de Champions League.

De Italianen zijn verplicht om te scoren in de Allianz Arena. Bayern vertrok twee weken geleden immers met een comfortabel 2-2 gelijkspel uit Turijn. Het ontbreken van Dybala is daarom des te meer een tegenvaller. De Argentijnse aanvaller scoorde in de heenwedstrijd nog de 1-2 en is dit seizoen zelfs topschutter bij de Bianconeri. Ook de afwezigheid van Marchisio is een aderlating. De 30-jarige middenvelder is de absolute motor op het middenveld. Wellicht kiest coach Massimiliano Allegri voor Stefano Sturaro als vervanger. 

Chiellini is op zijn beurt dan weer onvoldoende hersteld van een kuitblessure. Ook hij ontbreekt tegen der Rekordmeister. Dat is lang niet het enige slechte nieuws uit het kamp van de Oude Dame: ook Mario Mandzukic is twijfelachtig.

 

331 keer gelezen