Kruse vergeet 75.000 euro in taxi

Max Kruse zal zich een ritje in een Berlijnse taxi nog lang herinneren. De Duitse aanvaller van VfL Wolfsburg mag zich aan een flinke boete verwachten omdat hij liefst 75.000 euro - "vergat" in de taxi. Hij had het bedrag gewonnen na een pokeravond. "Onaanvaardbaar gedrag", luidt het bij zijn club.

De feiten vonden al begin oktober plaats maar raakten nu pas bekend. Kruse nam toen op een zondag in de vroege uurtjes een taxi in Berlijn maar vergat bij het uitstappen liefst 75.000 euro mee te nemen. Het geld werd nooit teruggevonden. In Bild reageert Wolfsburgmanager Klaus Allofs ontstemd. "Hier volgt een sanctie op. We hebben hem uitgelegd welk gedrag we verwachten van onze spelers. Ik kan alleen maar hopen dat dit een lesje voor hem is en dat zijn gedrag verandert."

Volgens Bild mag Kruse zich aan een boete van minstens 10.000 euro verwachten. De 27-jarige Kruse is bezig aan zijn eerste seizoen bij Wolfsburg, dat hem overnam van Borussia Mönchengladbach. Vorige week speelde de veertienvoudige international 90 minuten mee in de Champions Leaguepartij tegen AA Gent.

 

563 keer gelezen