Dronevlucht tijdens match STVV afgelast

De geplande dronevlucht van zondagavond voor de wedstrijd van STVV tegen Sporting Lokeren werd geannuleerd en zal op een ander moment plaatsvinden. Dat komt omdat het Directoraat Generaal van de Luchtvaart de aanvraag heeft afgekeurd. De betrokken partijen wachten nu het resultaat van de wedstrijd tussen STVV en Sporting Lokeren af om een nieuwe datum te kunnen prikken.

Volgens de club komt de afkeuring onverwacht en "ondanks het feit dat Dronematrix NV over de juiste wettelijke documenten beschikt".

“Natuurlijk lag De focus lag voor STVV meer op de wedstrijd tegen Sporting Lokeren. Maar deze unieke 360°-beelden van een kolkend Stayen zouden uniek geweest zijn. De dronevlucht wordt nu uitgesteld naar een latere datum”, stelt Stan Niesen, Commercieel Directeur Stayen & STVV.

STVV speelt morgen de cruciale wedstrijd tegen Sporting Lokeren. Tribunes Noord en Oost werden volledig uitverkocht na de 5 EUR voorverkoopactie. Tribune West VIP-ring 2 werd vrijdag ook opengesteld voor 20 EUR. Deze tickets zijn tot 12.00 uur beschikbaar aan de STVV-receptie. Nadien kan je 1,5 uur voor de wedstrijd terecht aan de loketten (West).

127 keer gelezen