Houtput: "Oorlog nog niet voorbij"

OH Leuven deed afgelopen weekend een slechte zaak in de strijd tegen degradatie. De Leuvense club verloor met 3-1 op het veld van concurrent Moeskroen en zakte zo naar de laatste plek in het klassement. Voorzitter Jimmy Houtput reageert op de clubwebsite: “We hebben een cruciale veldslag verloren, maar moeten beseffen dat de oorlog niet voorbij is.”

De ontgoocheling bij OHL was enorm na de verloren match tegen Moeskroen. Toch blijft voorzitter Jimmy Houtput strijdvaardig. “We dienen als club een mentale weerbaarheid te tonen en dit hopen we komende zaterdag te kunnen zien zowel op als naast het veld. Bij een overwinning tegen Oostende komen we automatisch weer weg van die laatste plaats en dit moet onze doelstelling zijn. Op sportief vlak zullen we onze spelers optimaal klaarstomen en ondersteunen voor deze taak.”

Loodzwaar programma

Met KV Oostende thuis, KAA Gent op verplaatsing en Club Brugge thuis heeft OHL nog een loodzwaar programma. “Het seizoen heeft al aangetoond dat iedereen van iedereen kan winnen en dit moet ons geloof en vertrouwen geven om samen op zoek te gaan naar die belangrijke driepunter.”

De voorzitter doet ook een beroep op de steun van de supporters. “Naast het veld hopen we ook de onvoorwaardelijke steun te kunnen krijgen van onze belangrijke twaalfde man voor die laatste en cruciale wedstrijden van onze troepen in het kader van een mogelijk behoud. Laat er ons zowel op als naast het veld samen vol voor gaan van de eerste tot en met de laatste seconde.”

411 keer gelezen