Club laat Vormer maand rusten

Ruud Vormer krijgt een maand rust voorgeschreven van Club Brugge. De middenvelder van blauw-zwart sukkelt met de buikspieren en Club wil geen risico’s nemen met het oog op de play-offs.

Trainer Michel Preud’homme gaf meer uitleg op zijn wekelijkse perspraatje: “We hebben beslist om Ruud een aantal weken te laten rusten, net zoals we indertijd met Izquierdo hebben gedaan. Zo willen we vermijden dat het een te serieus probleem wordt. We hopen Vormer terug te hebben voor de uitwedstrijd tegen OH Leuven (13/03).” Dat is de laatste speeldag van de reguliere competitie.

Vormer mist dus de competitiematchen tegen Westerlo (thuis), Racing Genk (uit) en STVV (thuis). Wesley Moraes is er dan weer voor het eerst bij in de selectie van Club Brugge. De Braziliaanse spits debuteerde afgelopen maandag bij de beloften van Club en was er meteen goed voor een doelpunt en uitgelokte strafschop.

Moraes krijgt de voorkeur op Leandro Pereira, die weer fit is. Jelle Vossen is geschorst voor het duel met Westerlo, maar hij had donderdag wel heuglijk nieuws te melden: over enkele maanden wordt hij papa. 

We gonna have a baby soon! #4monthspregnant

Een foto die is geplaatst door Jelle Vossen (@vossenjelle) op

845 keer gelezen