Gent op volle sterkte tegen Wolfsburg

AA Gent trainde deze voormiddag een laatste keer voor de Champions League-wedstrijd tegen VfL Wolfsburg. Iedereen is fit en kon meetrainen, ook Moses Simon. Hij blesseerde zich afgelopen weekend in de wedstrijd tegen Moeskroen, maar is normaal gezien speelklaar voor morgen.  

“De spelers zagen er rustig en ontspannen uit”, vertelt onze reporter Michiel Ameloot vanuit Gent. “Je kan aan hen niet zien dat ze morgen de achtste finale van de Champions League spelen.” Toch was er een iemand die wat nerveuzer leek: Laurent Depoitre. “Dat is niet verwonderlijk want er komen morgen heel wat ploegen uit de Engelse Premier League speciaal voor hem.”

Casteels in doel bij Wolfsburg

AA Gent is dus op volle sterkte, maar tegenstander Wolfsburg is dat niet. “Wolfsburg mist een aantal belangrijke spelers. Bas Dost is er niet bij, hij is out met een voetbreuk. Maar het belangrijkste is dat Koen Casteels, ex-Rode Duivel, in doel staat bij Wolfsburg. Eigenlijk is hij reservedoelman, maar de eerste doelman Benaglio heeft een ribblessure en dus mag Casteels zich tonen in de Champions League.”

302 keer bekeken