Mourinho: "Ik ga naar Man United"

Volgens de Britse tabloids is het zeker: José Mourinho wordt na dit seizoen de nieuwe trainer van Manchester United. De Portugees heeft het volgens de kranten verteld aan enkele vrienden. Er zou zelfs een akkoord zijn tussen de trainer en club voor drie jaar.

José Mourinho werd in december nog ontslagen als hoofdcoach van Chelsea. Sinds zijn ontslag werd zijn naam al verschillende keren gelinkt aan Manchester United. Bij Man U staat momenteel Louis van Gaal aan het roer, maar de resultaten onder de Nederlandse coach zijn te wisselvallig. De Engelse kranten The Daily Mail, The Daily Mirror, The Daily Express en The Daily Star pakken vandaag uit met het verhaal dat “The Special One” aan vrienden zou hebben verteld dat hij vanaf volgend seizoen de hoofdcoach wordt van Manchester United.

Louis van Gaal zal niet blij zijn met deze nieuwe ontwikkelingen. De Nederlandse coach ging afgelopen weekend in de clinch met een journalist nadat hij geconfronteerd werd met de geruchten over Mourinho. Het contract van de Nederlander bij Man U loopt nog tot medio 2017.

321 keer bekeken