Divock Origi is opnieuw fit

Goed nieuws voor de Rode Duivels en Liverpool: Divock Origi is weer helemaal fit. De spits traint terug mee met de groep bij de Engelse eersteklasser en zit ook in de selectie voor de FA Cup-match van dinsdag tegen West Ham United.

Origi kwam voor het laatst in actie op Boxing Day (26 december) in de wedstrijd tegen Leicester City. Hij moest toen kort voor rust naar de kant met een hamstringblessure. Tijdens zijn revalidatie werd er beslist om een kleine ingreep te laten uitvoeren aan de knie.

Liverpool-trainer Jürgen Klopp had nog meer goed nieuws, want naast Origi kan de Duitse trainer ook opnieuw rekenen op Daniel Sturridge en Philippe Coutinho. “Als je hen bezig ziet op training, weet je wel wat we de voorbije weken gemist hebben”, zei Klopp. “Ze kunnen dinsdag niet allemaal starten, want een hele wedstrijd kunnen ze waarschijnlijk nog niet aan en dan moeten we drie keer wisselen. Maar we vinden wel een oplossing.” Klopp zelf is trouwens ook hersteld van een operatie aan de blinde darm en zit dinsdag dus gewoon op de bank bij Liverpool in de terugmatch van de vierde ronde in de FA Cup. 

180 keer gelezen