Ook City kopje onder tegen Leicester

Leicester City heeft de topper in de Barclays Premier League tegen Manchester City gewonnen met 1-3. Op die manier verstevigt Leicester zijn leidersplaats en zet het The Citizens op zes punten. Bij winst kunnen Arsenal en Tottenham over City springen naar plaats twee.

Zonder Kevin De Bruyne en Vincent Kompany beleeft Manchester City een moeilijke namiddag in eigen huis. Na amper drie minuten moeten ze achtervolgen na een doelpunt van Huth. In een aangename eerste helft is het wachten tot minuut 45 vooraleer City echt gevaarlijk kan zijn, maar de schoten van Kolarov en Sterling worden afgeblokt.

Amper een paar minuten na de rust maakt Riyad Mahrez zijn viertiende van het seizoen na een mooie uitgespeelde counter, 0-2. Beide ploegen blijven er een aangename partij van maken en zowel City-doelman Joe Hart, als zijn collega aan de overkant Kasper Schmeichel hebben enkele mooie reddingen in huis om een doelpunt te vermijden. Op het uur moet Joe Hart zich toch voor een derde keer omdraaien na een kopbal van Huth, 0-3. De wedstrijd is gespeeld en de 1-3 van Sergio Agüero in de laatste minuten is er eentje voor de statistieken.  

473 keer gelezen