"We gaven het in heenmatch weg"

KAA Gent verloor de terugwedstrijd in de halve finale van de Beker van België met 1-0 op het veld van Club Brugge en werd zo uitgeschakeld. In de heenwedstrijd wonnen de Buffalo's nog met 2-1, maar het uitdoelpunt van Club deed hen de das om.

Gent-trainer Hein Vanhaezebrouck was merkbaar teleurgesteld na het mislopen van de finale. "Bij ons is het simpel, en dat had ik gezegd na de heenmatch, we hebben het in de heenmatch weggeven. Je moet je penalty binnentrappen en je moet vooral niet staan slapen op de stilstaande fases van hen. Als je dat niet doet dan pak je geen tegendoelpunt in die match en dan, geloof mij, dan gaan we door", zegt de coach achteraf op de persconferentie.

Danijel Milicevic reageerde ook aangeslagen, maar legt de focus al onmiddellijk op de competitiewedstrijd van komende zondag waar Gent en Club opnieuw tegenover elkaar staan. "Het is een nederlaag die pijn doet, maar we moeten verder gaan. Zondag komen we opnieuw naar hier om te winnen. Ik hoop dat we deze teleurstelling snel zullen vergeten."

296 keer bekeken