Supporters geven hun RSCA een nieuwe kans

De Nederlandstalige supportersclubs van Anderlecht hebben besloten om opnieuw voor de volle 100 procent achter hun ploeg te gaan staan. Dat hebben ze deze week beslist op een vergadering. “Spelers en bestuur hebben de boodschap van de supporters wel degelijk begrepen”, vertelt Ivan Boelens in een communiqué.

De voorbije wedstrijden pakte Anderlecht wel punten, maar dat gebeurde niet overtuigend. De supporters lieten hun ongenoegen blijken door “Hasi buiten” en “Anthony, olé olé” te scanderen. Om de banden met het bestuur opnieuw strakker aan te halen, hielden de Vlaamse supportersclubs deze week een vergadering waarin ze besloten opnieuw achter hun club te gaan staan.

“We hebben een ruim pakket vragen en voorwaarden opgesteld om de contacten opnieuw vlot te trekken. Met deze boodschap reiken we het bestuur en de spelers de hand. We rekenen er dan ook op dat we snel samen aan tafel kunnen gaan zitten om alle plooien glad te strijken.”

“We hebben ook afgesproken om de voorbije weken achter ons te laten en de neuzen allemaal in dezelfde richting te keren. De club heeft inspanningen gedaan om de ploeg te versterken en de spelers die komen, krijgen van ons de kans om hun meerwaarde te tonen. Vrijdag gaan we dus met z’n allen achter ons RSCA staan!”

512 keer gelezen