MPH: "Contact gehad met De Sutter"

Tom De Sutter heeft het moeilijk bij zijn club Bursaspor en dus wordt er druk gespeculeerd rond een mogelijke terugkeer van de aanvaller naar de Belgische competitie. Club Brugge-trainer Michel Preud’homme bevestigde op zijn wekelijkse persconferentie dat er contact is geweest met de spits.

De overstap van Tom De Sutter naar het Turkse Bursaspor is geen succesverhaal. Donderdagavond maakte onze landgenoot wel een belangrijk doelpunt in de beker, maar Bursaspor zou hun financiële afspraken niet nakomen. De Sutter kan daardoor eind deze maand transfervrij weg, waardoor hij gelinkt wordt aan zijn ex-club Club Brugge.

Michel Preud’homme verklaarde op zijn persbabbel voor de wedstrijd tegen Lokeren dat Tom De Sutter op zijn verlanglijst staat indien er nog versterking bijkomt. “Wij kennen Tom. Hij heeft ons al heel wat diensten bewezen en er zijn contacten geweest”, zei MPH. “Als Tom terugkomt dan komt hij terug met een staat van dienst. Je neemt hem niet terug om hem buiten de kern te laten, dus die rekening moeten we goed maken.”