Djuricic op weg naar Anderlecht

Filip Djuricic staat dichtbij een akkoord met Anderlecht. Djuricic is een 23-jarige aanvallende middenvelder van Benfica. Aan een Portugese krant verklaarde hij vanmorgen dat hij “op weg is naar België, waar hij Anderlecht op huurbasis zal vervoegen.” Djuricic zou morgen medische testen afleggen bij paars-wit.

Djuricic is een Servisch international die dit seizoen niet vaak aan spelen toekwam bij Benfica. "Het is mijn eigen keuze om Benfica te verlaten. Ik wil zoveel mogelijk spelen en denk dat Anderlecht daarvoor de beste optie is" zei hij aan het Portugese A Bola. "Ik wil kampioen worden en me plaatsen voor de Champions League" zei Djuricic nog. De Serviër scoorde in 2013 nog tégen Anderlecht in de Champions League.

Bij Anderlecht zijn ze karig met commentaar. Op z'n wekelijkse persconferentie was Besnik Hasi kort als het over Djuricic ging. "Ik spreek niet over spelers die hier niet zijn. We halen ook alleen maar spelers die een echte versterking zijn voor ons" klonk het bij de Anderlecht-coach.

398 keer bekeken