Laatste kans voor KVK-coach Walem?

KV Kortrijk en KV Oostende openen vanavond speeldag 23. Voor Kortrijk en z’n trainer Joham Walem is de wedstrijd tegen Oostende misschien die van de laatste kans. Na 5 opeenvolgende competitienederlagen is Kortrijk weggezakt naar een teleurstellende 13e plaats. Daarnaast zijn er ook perikelen tussen Walem en het bestuur van KV Kortrijk.

Deze week kwam een gelekte mail van voorzitter Joseph Allijns aan het adres van de Maleisische eigenaars van KV Kortrijk aan het licht. Een mail waarin trainer Johan Walem niet goed uitkomt. Walem reageerde ontgoocheld: “Dat zijn geen manieren. Normaal praat je daar als volwassen personen over” klonk het bij Walem.

Zeker nu heeft Walem echt nood aan een overwinning. De Kerels verloren 5 competitiewedstrijden op rij, 6 zelfs als je er de verloren kwartfinale in de beker van België bijtelt. Kortrijk heeft nu slechts 6 punten meer dan rode lantaarn Westerlo. Maar Walem is niet zeker dat een overwinning hem in het zadel houdt. “Misschien word ik zelfs ontslagen als ik win” verklaart Walem in de kranten. “Ik heb mijn toekomst niet in eigen handen.” 

 

217 keer gelezen