Oostende en Beveren brengen spektakel

Bekijk het matchverslag vanaf 0:10.

KV Oostende en Waasland-Beveren hebben voor heel wat spektakel gezorgd in het Albertpark. Een doelpuntrijke wedstrijd eindigde met zes doelpunten, waarvan drie aan elke kant. 

Na amper zeven minuten scoorde Schrijvers al zijn eerste doelpunt voor Waasland-Beveren. Hij nam een vrije trap van Moulin aan de rand van de zestien ineens op de slof. Hij lepelde het leer enig mooi in de kruising: 0-1. Lang duurde de voorsprong van de Waaslanders niet. Een paar minuten later stifte Berrier de bal knap over de geel-blauwe defensie, Akpala werkte via Henkinet af: 1-1. Nog voor de eerste helft halfweg was, scoorde Schrijvers opnieuw. Hij trapte de bal fraai in dezelfde bovenhoek: 1-2. Oostende vocht opnieuw terug met een knap combinatiedoelpunt. Vandendriessche zette laag voor, Canesin tikte binnen: 2-2. 

Ook in de tweede helft bleef het kansen regenen. Nog voor het uur verstuurde Canesin een strakke en lage voorzet richting Musona. De Zimbabwaan mocht van dichtbij aannemen en binnentikken: 3-2. Oostende amuseerde zich en probeerde de score uit te diepen, maar gaf de zege in de slotfase alsnog uit handen. Lukaku liep Moulin aan in de zestien, Gumienny legde de bal op de stip. Moulin faalde niet en bezorgde Waasland-Beveren alsnog een punt. 

3021 keer bekeken