Deze wedstrijden worden afgelast

De massale regen- en sneeuwval zorgt voor heel wat afgelastingen in ons land. De Koninklijk Belgische Voetbalbond (KBVB) last alle hieronder vermelde wedstrijden van het weekend (15 tot en met 18 januari) af. 

  • Nationaal:

Het competitions department kondigt de volgende afgelastingen aan:

Proximus League: Virton - Tubeke, Jeugd Elite I/Jeugd Elite II/Reserven 2de klasse/Interprovinciale jeugd VFV/Reserven Amateurs. ACFF: algemene afgelasting van alle interprovinciale wedstrijden van de U10-U19. Aangevraagde vriendschappelijke wedstrijden op kunstgras worden wel toegestaan

  • Provinciaal

Antwerpen

Het Provinciaal Comité heeft beslist om over te gaan tot een algemene afgelasting van alle competitie- en vriendschappelijke wedstrijden voor eerste elftallen mannen en vrouwen, reserven en jeugd. Ook de wedstrijden van het G-voetbal voorzien voor deze periode zijn afgelast. Vriendschappelijke wedstrijden op kunstgrasterreinen mogen wel gespeeld worden.

Brabant

Het Provinciaal Comité van Brabant beslist over te gaan tot een algemene afgelasting met uitzondering van de wedstrijden van de eerste mannelijke ploegen. De aangekondigde vriendschappelijke wedstrijden op synthetisch terrein zijn toegestaan. De wedstrijden van de corporatieve groeperingen ABSSA en Interbanken zijn eveneens afgelast.

Limburg

Het provinciaal Comité Limburg beslist over te gaan tot een afgelasting van volgende wedstrijden (competitie en vriendschappelijk): reserven/jeugd/G-voetbal

Oost-Vlaanderen

Het provinciaal Comité Oost-Vlaanderen beslist over te gaan tot een afgelasting van volgende wedstrijden (competitie en vriendschappelijk): reserven/jeugd/G-voetbal

West-Vlaanderen

Het Provinciaal Comité beslist over te gaan tot een algemene afgelasting van alle competitie- en vriendschappelijke wedstrijden voor reserven en jeugd. Ook de wedstrijden van het G-voetbal voorzien voor deze periode zijn afgelast. Vriendschappelijke wedstrijden op kunstgrasterreinen mogen wel gespeeld worden. Toernooien in zaal mogen doorgaan.

Henegouwen

Algemene afgelasting van alle officiële wedstrijden (jeugd, reserven, vrouwen), met uitzondering van de wedstrijden van de eerste mannelijke ploegen. Le Groupement Corporatif Charleroi kondigt algemene afgelasting aan, geen afgelastingen bij Le Groupement Corporatif du Centre et Mons Borinage.

Namen

Algemene afgelasting (enkel aangevraagde vriendschappelijke matchen op synthetisch veld zijn toegestaan).

 

7476 keer gelezen