KDB met Messi en Neymar in elftal van het jaar

Kevin De Bruyne krijgt een plekje in het Elftal van het Jaar van het gerenommeerde magazine France Football. Onze Sportman van het Jaar prijkt naast grote namen als Messi, Neymar en Cristiano Ronaldo.

Oude krijger Gianluigi Buffon (Juventus) staat in doel. De verdediging wordt gevormd door Daniel Alves (FC Barcelona), Diego Godin (Atlético Madrid), Giorgio Chiellini (Juventus) en David Alaba (Bayern München).

Kevin De Bruyne krijgt op het middenveld gezelschap van Grzegorz Krychowiak (Sevilla) en Andrés Iniesta (FC Barcelona). Het aanvallende compartiment bestaat uit Lionel Messi (FC Barcelona), zijn ploegmaat Neymar en Cristiano Ronaldo (Real Madrid).

Kevin De Bruyne dankt zijn plek in het elftal aan zijn sterke prestaties in 2015. In het seizoen 2014-2015 schitterde hij bij VfL Wolfsburg en werd hij zelfs verkozen tot beste speler in de Bundesliga. Afgelopen zomer verliet hij Duitsland en tekende hij voor een recordbedrag bij Manchester City, waar hij zich meteen ontpopte tot een van de sterkhouders van het team. 

343 keer gelezen