Boze Bob Peeters: "We zijn geflikt"

Westerlo-coach Bob Peeters was na de nederlaag tegen Anderlecht niet te spreken over de arbitrage van scheidsrechter Joeri van de Velde. "We worden geflikt. We kunnen deze wedstrijd nooit winnen."

Westerlo maakte het Anderlecht gisteren erg moeilijk, maar kreeg in de tweede helft twee penalty's tegen. Een daarvan werd omgezet door de afscheidnemende Gillet, Suarez miste de andere. Westerlo-coach Bob Peeters was na de wedstrijd dan ook niet te spreken over de arbitrage. "Deze wedstrijd kan je nooit winnen. We hadden even goed al op verlof kunnen gaan. We werken keihard, als je dan geflikt wordt, zou je voor minder boos zijn."

Peeters haalde daarmee hard uit naar scheidsrechter Joeri van de Velde. "Misschien moeten we wel zakken, maar dat zeggen ze ons beter nu, dan hoeven we na de winterstop niet meer te spelen. Er zijn een aantal scheidsrechters waarvan je weet dat het moeilijk wordt om een match te winnen als ze jouw match fluiten." 

De Westerlo-coach beëindigde zijn betoog met een scherpe uithaal naar alle Belgische scheidsrechters. "Het verbaast met niet dat we geen Belgische scheidsrechter hebben op het EK. De Rode Duivels doen het goed, maar alles daaronder niet."