Waasland-Beveren wint in Moeskroen

Bekijk de samenvatting vanaf 0:50.

Een strakke organisatie bij beide ploegen zorgde voor weinig doelgevaar in een gesloten wedstrijd. Een gouden wissel van Vreven en de kopbalgoal van Myny zorgden voor de volle buit voor Waasland-Beveren.

Ondanks de hoge druk van de thuisploeg en de stevige duelkracht, waren er nauwelijks kansen. Waasland-Beveren kwam nog het dichtst bij een doelpunt in het openingskwartier, het schot van dichtbij van Gano was te zwak. Een prima trap van Marquet was de enige poging tussen de palen van Moeskroen-Péruwelz in de eerste helft.

Na de pauze kregen we hetzelfde spelbeeld. Tot Stijn Vreven besloot in te grijpen net na het uur. Olivier Myny stond welgeteld 18 seconden op het veld toen hij z’n eerste balcontact binnenkopte voor Waasland-Beveren.De thuisploeg was nog dicht bij de gelijkmaker, het schot van de ingevallen Boumediene strandde op de paal. Geen schoonheidsprijs dus voor Waasland-Beveren, maar wel drie belangrijke punten. Moeskroen-Péruwelz blijft na een 7 op 30 sukkelen met een thuiscomplex.

 

1162 keer bekeken